Äntligen !

… får vi börja tävla igen.
2 juli startar vi vår sommarserie. Den spelas över 9 hål varje torsdag t.o.m. 10 september. Enda undantaget är i golfveckan när det är annan tävling på torsdagen.
Vi kan spela över hela dagen VSOP men det finns bokade tider från kl. 17:00.
Hur det praktiskt ska gå till ser ni i GIT där ni gör anmälan inför varje tävling. 5 gånger måste ni spela för att kvalificera er utav totalt 10 gånger, dvs vi räknar dina 5 bästa resultat.
Det kostar 30 kr per gång som betalas med swish till 123037 2037.

Har ni inte swish kontakta tävlingsledningen så hjälper vi er.

Vi kommer också att arrangera söndagstävlingar 23 augusti och 13 september. 23 augusti spelar vi Kräftslaget och 13 september spelar vi Septemberslaget. Bägge tävlingarna är i dessa Covid tider singel slaggolf över 18 hål och kostar 50 kr.

Vi kommer inte att kunna ha samlingar före och efter tävlingarna som det ser ut nu.
Helst ska vi inte komma mer än 30 minuter innan vi ska starta.
Det är också viktigt med avstånd till varandra och alla 70-plussare vet att ni är välkomna men ni spelar på egen risk.

Givetvis kommer vi inte och spelar om vi är sjuka !!
Ev erlagd tävlingsavgift, återbetalas vid sjukdom