Vad är det som händer…

Nu är det besvärliga tider hos oss och i övriga världen. Covid 19 har slagit till hårt och förändrar mycket som vi kanske har tagit för självklart. Förhoppningsvis är det snart över och livet kan återgå mer till det normala.

Vi har funderat i Damkommittén hur vi ska hantera kommande säsong. Vi vill givetvis att så många som möjligt av er ska få spela spännande tävlingar och umgås i trevligt golfsällskap men vi behöver göra några förändringar.

Givetvis kommer vi inte att samla er till något Vårmöte eftersom det nu finns begränsningar i antal som bör mötas. Tyvärr kommer vi inte heller att kunna arrangera några tävlingar förrän tidigast 1 juli eftersom allt tävlingsspel ställs in.

Några förändringar som vi hade hoppats att ni ska uppskatta är att vi tänkte göra en torsdagsserie som innebar att det fanns 12 speltillfällen över säsongen men bara 6 resultat skulle räknas för att vara med och tävla om fina priser. Den skulle gått över 9 hål och spelats VSOP över hela dagen eller på bokade tider mellan 17–18. Prisutdelning skulle ske på höstmötet. Flera av er har önskat att det inte skulle vara så sena kvällar och nu hade vi tänkt tillmötesgå det önskemålet. Nu är det inte möjligt som det ser ut men om vi får börja tävlingsspela från 1 juli så kanske vi kan få till en kortversion av serien.

Våra 18-håls tävlingar skulle huvudsakligen ligga på söndagar med start kl. 14. Damdagen  25 juni har utgått eller får flyttas fram och Ladies Invitation 6 augusti är den enda 18-håls tävlingen som planeras på en torsdag.

Vårt tävlingsprogram kommer i god tid före 1 juli att läggas ut på webben och vi hoppas att få se många anmälningar för ni kan givetvis vara med utom tävlan också.

Nu hoppas vi på fint golfväder och en härlig golfsäsong om än bara i sällskapsspelets anda. Glöm inte vår Facebookgrupp ”Damkommittén Stenungsund Golfklubb” där ni förhoppningsvis kan hitta någon som vill spela.

Stenungsund 20-04-08
Damkommittén Stenungsund Golfklubb